[ad_1]
Кухонна техніка допомагає полегшити і прискорити процес приготування їжі. Вибір приладів дуже великий, і для всіх на кухні просто не вистачить місця. Деяка побутова техніка приваблює своїми можливостями, але після покупки може просто припадати пилом на полиці. Перед придбанням важливо дізнатися всі нюанси приладу і оцінити, чи дійсно він потрібен чи можна без нього обійтися.
Хлібопічка
Купуючи хлібопічку, багато хто уявляє, як буде щодня пекти смачний хліб. Але з часом інтерес до цього процесу може згаснути. В результаті прилад займає місце, і згадують про нього лише у свята. Проте хлібопічка буде корисна тим, хто надає перевагу хлібу за особливими рецептами або живе далеко від магазинів і пекарень.
Рисоварка
Рисоварка стане хорошим помічником для любителів азіатської кухні, де рис є одним з основних продуктів. Зазвичай, вона компактна і має різні режими для приготування. Однак цей прилад має вузьку область застосування. Якщо рис в сім’ї їдять не часто, більш раціональним рішенням може стати придбання мультиварки. У ній можна приготувати не тільки рис, а й інші страви.
Млинниця
Дивлячись на електричну млинницю, багато хто думає, що пекти млинці тепер буде набагато простіше і вони вийдуть тонкими і смачними. В реальності для цього доведеться добре потренуватися. Часто млинці виходять товстими і більше схожі на панкейки або оладки. Якщо це має значення, перед покупкою краще вивчити відгуки та характеристики різних моделей.
Яйцеварка
Варіння яєць звичайним способом не складає великих труднощів. Під час використання яйцеварки процес може навіть ускладнитися: яйця перед варінням потрібно проколоти, щоб вони не лопнули. Також виробники рекомендують підбирати їх одного розміру, щоб не вийшло недоварених. Перевагу приладу оцінять ті, кому важливо варити яйця строго певну кількість хвилин. Тут не доведеться засікати час, щоб отримати яйця круті або некруті. Однак замінити яйцеварку може і пароварка, у якій також є таймер.
Тостер
Часто тостер активно використовується перші пару місяців, а потім відправляється припадати пилом на полицю разом з хлібопічкою і яйцеваркою. Якщо свіжий і м’який хліб подобається більше, без цього кухонного приладу можна легко обійтися. Для підсмажування хліба кращим вибором може стати бутербродниця, в якій можна зробити і прості тости, і гарячі бутерброди.
[ad_2]
Источник: 0362.ua